PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ
Jedinou možnou léčbou celiakie je dodržování bezlepkové diety. Jídelníček celiaků se neobejde bez bezlepkové mouky, která nahrazuje mouku běžnou (obsahující lepek).
Z přirozeně Bezlepkové mouky je možné upéct chleba nebo jiné pečivo, slouží pro sladké i slané pečení, stejně tak ji lze použít k zahušťování omáček a polévek, anebo použít při vaření nebo do studené kuchyně.
Bezlepkové mouky se vyrábí z přirozeně bezlepkových surovin a současně jsou baleny tak, aby nepřišly při zpracování v jakékoliv části výrobního procesu do kontaktu s lepkem
Naše mouky jsou přirozeně bezlepkové ze surovin neobsahující lepek, jsou zpracovány v bezlepkovém provozu, nejsou však testovány na stopové množství lepku
Mouka jáhlová čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá jáhlová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi
Mouka jáhlová čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá jáhlová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi
Čiroková mouka čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny z ekologického zemědělství Čerstvě umletá čiroková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Čočková mouka z neloupané červené čočky čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá čočková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Ovesná mouka Ovesná bezlepková mouka Na zahuštění polévek, omáček, pudinků apod. lze ji přidat i do chlebového těsta, na přípravu slaných i sladkých těst. Oves pochází z farem, které mají dlouhou
Mouka z celozrnné / hnědé rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá pohanková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Mouka z celozrnné / hnědé rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá pohanková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Čiroková mouka čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny z ekologického zemědělství Čerstvě umletá čiroková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Čiroková mouka čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny z ekologického zemědělství Čerstvě umletá čiroková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Konopná mouka z přirozeně bezlepkové plodiny Vyrobená pomalými postupy a lisováním za studena v raw kvalitě, uchovány cenné látky Vhodná k použití za studena i do teplé kuchyně Vyrobeno z českého
Mouka cizrnová čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá cizrnová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou
Čočková mouka - mouka z červené čočky Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování: sladké i slané pečení na zahušťování polévek a omáček na přípravu placek, knedlíků, noků na přípravu pomazánek Při
Mouka z celozrnné / hnědé / natural rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá pohanková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
100% Sezamová mouka částečně odtučněná, z nepraženého loupaného sezamového semínka bílého Sezamová semínka, z jejichž výlisků je vyrobena sezamová mouka, mají skutečně všestranný účinek na zdraví.
Rýžová mouka lepivá Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech Je všestranná a vhodná pouze pro tepelné zpracování - na slané i sladké pečení, zahušťování, výrobu omáček a bešamelu,
Pohanková mouka z loupané pohanky z přirozeně bezlepkové, suroviny je vhodná na vaření a pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku. Pouze pro tepelné
Pohanková mouka z loupané pohanky z přirozeně bezlepkové, suroviny je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku. Pouze pro tepelné zpracování.
Teffová mouka Všestranné použití, vhodné jak pro pečení chleba, tak na sladké pečení a koláče, pudinky, zahušťování. Lze použít také do omáček. Pouze pro tepelnou úpravu Až 30 % je možné nahradit za
Pohanková mouka z loupané pohanky z přirozeně bezlepkové, suroviny je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku. Pouze pro tepelné zpracování.
Banánová mouka z ovocných banánů - neutrální chuť Určená pouze pro tepelné zpracování Jejich využití je všestranné. Hodí se nejen pro sladké pečení (vynikající v mrkvovém dortu, dýňovém koláči), ale
Kaštanová mouka Z přirozeně bezlepkové suroviny. Všestranné použití, vhodné jak pro pečení chleba, tak na sladké pečení a koláče (obzvláště pro palačinky a vafle). Lze použít také do omáček. Až 30 %
Banánová mouka z ovocných zralých banánů - sladká K oslazení cereálií, kaší, tvarohu, jogurtu, náplň do dezertů a koláčů, smoothies a koktejlů. Lze použít jako sladidlo při přípravě jakéhokoliv
Dýňová mouka vhodná do studené i teplé kuchyně 100% přírodní produkt Vyrobena pomalými a šetrnými postupy lisováním za studena, v raw kvalitě, uchovány veškeré cenné látky bez přídavných látek a
Mandlová mouka z neloupaných odtučněných mandlí jemně mletá - lisováno za studena do studené i teplé kuchyně. Mandlová mouka vyrobena za studena šetrnými postupy /uchovány cenné látky/, z odtučněných